Випускникам 2022-2023

Дорогі випускники!

Щиро вітаю вас з великим досягненням – завершенням навчання у нашому коледжі. Це була важка, але дуже важлива дорога, яку ви успішно пройшли. Ви стали дипломованими фахівцями , які готові до нових викликів та досягнень.
Ви були надзвичайно працьовитими та відповідальними студентами, які завжди знаходили час для вивчення нового та розвитку набутих навичок. Тепер перед вами відкриваються безмежні можливості та перспективи. Залишайтеся завжди сильними та наполегливими, готовими до викликів життя. Сподіваюсь, що час, проведений в стінах нашого навчального закладу, назавжди буде закарбований у ваших серцях, а ті знання, що ви здобули, будуть освітлювати ваш життєвий та професійний шлях, допоможуть в досягненні поставлених цілей.
Щиро бажаю вам успіхів у житті, любові, щастя, гармонії та найважливіше МИРУ! Перед вами є важливе завдання – піднімати та відбудовувати Україну після нашої перемоги. Залишайтеся завжди вірними своїм ідеалам та мріям, не бійтеся ризикувати та вчіться на своїх помилках. Нехай успіх завжди супроводжує вас на життєвому шляху. Бажаю здійснення найзаповітніших мрій!

Слава Україні! Героям Слава!

Директор Віктор Кучеренко