365 днів

24 лютого виповнюється 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення військ рф в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку Москва розпочала проти суверенної України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році.
Рік тому о 4:55 ранку 24 лютого Україна здригнулася від перших ворожих ракет на своїй території. Від звуків вибухів прокинулися жителі багатьох українських міст, зокрема Харкова,  Одеси та Києва. Невдовзі почалось бомбардування нашого міста. Будівлі коледжу та гуртожитку постраждали одними з перших.

Під час окупації будівля головного корпусу зазнавала обстрілу неодноразово. Більшість викладачів залишила зруйноване місто і свої домівки, а наш навчальний заклад офіційно переміщений з окупованої території до м. Красноград. Але, не зважаючи на це, заняття проходять в онлайн-форматі в синхронному і асинхронному режимі в залежності від ситуації, ми намагаємось бути гнучкими для кожного студента.
Завдяки зусиллям адміністрації та викладацького складу вдалось повністю зберегти контингент студентів. Навчальний рік було закінчено вчасно, а наші випускники отримали довгоочікувані дипломи і атестати. Не зважаючи на труднощі, коледж вдало провів вступну кампанію і зараз у нас навчається 376 студентів.
Роковини повномасштабного вторгнення – драматичний, шокуючий та розстріляний рік нашого життя. За цей час, що минув, весь Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості та єдності перед жорстоким ворогом. Наша незламна країна бореться за суверенітет і соборність. Україна переможе ворога й відновить територіальну цілісність. Слава Україні!