Випуск 2022

 Однією з найочікуваніших і хвилюючих традицій в нашому коледжі є урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам, але, на жаль, цьогоріч війна відібрала в нас це свято. Випуск 2022 – особливий, незвичайний, непередбачуваний, повний викликів та випробувань. Адміністрація, викладачі, бухгалтерія доклали чимало зусиль, щоб мати можливість замовити дипломи нашим випускникам, виплатити стипендії, завершити навчальний рік. Дякуємо також адміністрації КЗОЗ «Красноградський медичний фаховий коледж» ХОР, що допомогли і погодились на наше тимчасове переміщення. Душі і серця кожного з нас наповнені неймовірним почуттям тривоги і невизначеності, але разом з тим безмежної любові до рідного краю. З великою надією і сподіванням, вірою у перемогу і прекрасне майбутнє України наші випускники закінчили навчання. Путівки у фахове життя отримали 78 студентів-медиків.
Сьогодні високе звання МЕДИК набуло ще вагомішого значення у свідомості кожного українця! Рятувати людські життя, працювати без відпочинку та права на сон, наближати Перемогу кожного дня, кожної хвилини – святий обов’язок медиків! Низький уклін усім медичним працівникам за врятовані людські життя, милосердя, героїзм, чуйність, за любов до професії, любов до України!

 Бажаємо випускникам гідно вступити до молодої когорти медиків України, розвивати і примножувати все набуте в нашому коледжі, опанувати не одну життєву і професійну висоту, гідно відбудовувати Україну.

 Нехай ніколи не залишає вас, дорогі випускники, оптимізм і віра в щасливу долю кожної особистості, родини, України! Хай здійсняться усі ваші мрії і сподівання, а кожен день приносить радість, душевну гармонію і людську вдячність!

Миру всім нам і перемоги!

З повагою і безмежною вірою в кожного з вас адміністрація та викладачі коледжу!